Jeszcze nie doszłam do tego żeby samej wymyślać przepisy, wciąż korzystam z porad mądrzejszych ode mnie w gotowaniu... Lubię zaglądać do: White Plate, Tomek Wozniak gotuje i Kwestia smaku. Czytam też online Magazyn Kuchnia.
Fajnie jest sobie czasem postać przy garach... poczuć zapach czosnku podsmażanego na maśle, świeżej bazylii zerwanej z krzaczka na tarasie, posłuchać bulgotania białego wina dolewanego do risotto.
Głodna jestem... idę na zakupy :) Kto wie, może jutro będą zdjęcia nowych potraw?
A na razie na zdjęciach ułamek tego co już zdążyłam zrobić. Temat jedzenia uważam za otwarty! Ale zamknąć się go szybko nie da... Smacznego!
| Zupa cebulowa to moje odkrycie. Przygotowanie nie jest skomplikowane, smak niesamowity. A do tego grzanki... koniecznie z serem gruyere! |

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz